Halftone Training

Vi sammensætter en kampagne, som er målrettet virksomheden. Kampagnen består af 3-4 mails, som sendes over en periode på 1-2 måneder. Kampagnen består af forskellige typer phishing mails – fra falske ansøgninger og fakturaer til ”breaking news” og mails fra it-afdelingen. Når kampagnen er overstået, leverer vi en detaljeret rapport med resultater, statistik og gode råd.

Mange sikkerhedsbrud skyldes medarbejdere

Mange sikkerhedsbrud skyldes, at medarbejdere uforvarende klikker på links i mails og inficerer computersystemet med ransomware eller virus. Hvis man ikke kender og ikke kan se faresignalerne, så kan man ikke beskytte sig. Derfor er det en god idé at lave tests i forhold til phishing eller CEO fraud (direktørsvindel) og derefter bruge den til at undervise medarbejderne.

Sådan gør vi

Vi sammensætter en kampagne, som er målrettet virksomheden. Kampagnen består af 3-4 mails, som sendes over en periode på 1-2 måneder. Kampagnen består af forskellige typer phishing mails – fra falske ansøgninger og fakturaer til ”breaking news” og mails fra it-afdelingen.  Når kampagnen er overstået, leverer vi en detaljeret rapport med resultater, statistik og gode råd.

”Gå hjem møde”

Som afslutning på phishing kampagnen tilbyder vi et ’gå-hjem-møde’, hvor resultatet gennemgås for medarbejderne. Det er lærerigt og gør dem bedre til at modstå phishing angreb i fremtiden. Mødet tager normalt 1 time og afholdes i virksomheden.

Vores mål med phishing og CEO fraud tests er ikke at udstille medarbejderne – men at uddanne dem til at gennemskue de it-kriminelles metoder og bruge deres sunde fornuft, før de klikker på et link eller reagerer på CEO fraud mails fra ledelsen.

Samme metoder som it kriminelle

Vi benytter de samme metoder som de it-kriminelle, når vi laver phishing mail kampagner. Det giver det bedste og mest retvisende resultat. Vi er eksperter i at trænge gennem spamfiltre og andre beskyttelsesforanstaltninger, så vi har ikke behov for at få åbnet for specifikke domæner og andet i spamfiltre. Det ville it-kriminelle aldrig gøre – derfor gør vi det heller ikke.

Sådan kommer du i gang

Det er nemt og hurtigt at komme vi gang. Vi står for hele projektet fra start til slut og leverer løbende information om, hvordan tingene skrider frem. Efter kampagnen er overstået, leverer vi en detaljeret rapport. 

Kom godt i gang med træning i it-sikkerhed

Kontakt os på telefon 46 97 50 60 eller udfyld nedenstående.

Halftone Academy Partner: